Szukałam na forum jakiś wiadomości na powyższy temat. Nie znalazłam, gdyby jednak gdzieś juz był-proszę o usuniecie tematu albo skierowanie go, gdzie należy:)
Znajomy mi kościoł organizuje spotkanie z panią Pamela Ayres.
Opłata za uczestnictwo od 25- 40 zł (???)
a teraz o pani Ayres:
"Pamela Ayres jest proroczym nauczycielem,usługującym dzieciom i założycielką międzynarodowej sieci napełnionych Duchem Świętym grup dla dzieci zwanych Power Clubs.Power Clubs są formą Kościoła Dziecięcego. Od 14 lat ściśle współpracuje z Becky Fischer , założycielką Kids in Ministry International, szerząc wizję dotyczącą dzieci poruszających się w sferze nadprzyrodzonej. Jako ambasador misji specjalnej KIMI,głosi słowo zachęty dzisiejszym rodzicom usługującym i liderom,wyposaża ich do wspierania dzieci w ich rozwoju duchowym w rodzinie i Bożym Królestwie. Bóg namaścił Pamelę dając jej wskazówki do udziału w żniwie na polu misyjnym jakim są dzieci."
co oznacza: poruszanie sie w sferze nadprzyrodzonej??

co oznacza termin "proroczy nauczyciel" ( czyżby prorokowania miał nas ktoś uczyć?
mam włączone czerwone światełko, ale mimo, iż szukałam w necie jakiś info o KIMI, oprócz stron angielsko- jezycznych niewiele znalazłam, więc byłabym wdzięczna za jakieś "światło" w kwestii KIMI