Grazyna
Cytuj:
Twoje posty mają mocne zabarwienie emocjonalne, są prowokacyjne. Nie chcę z nikim rozmawiać w takim duchu.
Poza tym ciągle chcesz kogoś pouczać. Nie możesz jakoś zwyczajnie porozmawiać
?
Zwyczajnie to ja moge porozmawiać i rozmawiam ,ale to ciebie i innych drazni ,.A w czym ja prorokuje .
Zapytałam ciebie KIM jestes w Mesjaszu i co mi odpowiedziałaś .
Czy tylko ja znam Mesjasza ,zapewne nie ,ale Jak ty GO znasz ?
"kim jestem w Jezusie i jaka jestem ważna".
A co wolałabys usłyszeć - jestem do niczego ,staram sie i staram i nic mi nie wychodzi ,nikt mi nie pomoze ,takie cos jak ja ,I tego typu zawodzenie?
Paweł dał pouczenie ,KIM jesteśmy W Mesjaszu ,jak mamy mysleć, a mowa wynika z myslenia o sobie.Wiem co i jak o sobie myslałam i zapewniam cie ,że nieprzekonałabyś mnie ,co Jezus może dla mnie zrobić.
On Sam musiał sie mna zając by uleczyc moje negatywne myli o sobie.
Irytuje cie ,że mówie ;jestem za zasłona?
Mówie tak bo wiele lat kręciłam sie po Dziedzińcu ,Nie mówie ,że tu jest źle ,ale Czas ma swoje znaczenie .
Mamy do przejścia trzy Bramy i nie mozemy tkwić na Dziedzińcu ,a niestety TEGO sie nie uczy .
No widzisz CIAGLE kogos pouczam A i ja sie od innych Ucze .
Poucz madrego a bedzie ci dziekował .
Poucz głupiego a cie znienawidzi.
Wiesz ,to wy jesteście we własnym grajdołku i macie takie słownictwo i epitety ,ze moglibyście zdołowac nie jednego .
Znacie rózne sposoby jak sami mówicie - jak byliscie poranieni .I wiecie jak ugodzic .by okazał sie winnym.
Nie wiem czy mnie zrozumiesz ,bo to jest tez wasza zasada ,-nierozumiec.
DAJ przykład normalnej rozmowy?
Cytuj:
Pewnie, jesteśmy zbawieni i wartościowi. Przydałoby się jednak trochę skromności... Jak ktoś wie, kim jest to nie musi tego wszystkim dookoła udowadniać
...
Owszem ,przydałoby sie troche skromnosci ,A CO nazywasz skromnoscia?
A dookoła nalezy Głosic Kim sie jest bo to wskazuje na JAHU'SZUA Mesjasza.
Ale ty wiesz lepiej ...
http://biblia.phorum.pl/index.php