"Owieczka"
Cytuj:
Oliwko- ja tylko Ci zwróciłam uwagę na fakt, że kostruujesz swoje wypowiedzi w mało zrozumiały sposób, zresztą nie ja jedna to zauważyłam.
Czy to ze nie rozumiesz konstrukcji jest powodem do takiego sposobu wypowiedzi ?
Sama wiesz ze nauczyciel tworzy ucznia na swój obraz ,a moim Nauczycielem jest DUCH PRAWDY ,zatem i sposób wypowiedzi jest
z Jego Ducha .
Cytuj:
A Ty się tak strasznie obrażasz, twierdzisz, że Cię poniżyłam i używasz ogólników typu "każdy na tym forum prędzej czy później będzie poniżony".
Czy uczeń Jezusa Chrystusa tak bardzo się obraża, kiedy kulturalnie zwróci mu się uwagę? Czy wymyśla niestworzone rzeczy, rzuca bezpodstawne oskarżenia?
Uczeń Jezusa to ktoś, kto umartwia swoje "ja". Trup się nie obraża
:D
A skad ci to ze sie obrazam ?
z tyle razy uzyłas tego określenia jkabys chciała mnie utwierdzic ze sie obrazam - nic z tego - nie obrazam sie ,ale widze jak TU sie traktuje
człowieka ,jak ptaki co chętnie zadziubia kazdego z innym upierzeniem .
A ponizanie jest NORMOM na tym smoczym poletku .
Jasne trup sie nie obrazi trupa mozna kopnąc , mozna ?
ale jest cos takiego jak profanacja zwłok - znasz to ?
Cytuj:
Cytuj:
a i sama zobacz kazdy biezy z pouczeniem swego nauczyciela
Nie jesteś moim nauczycielem...
Cytuj:
oczywiste jest ze NIKT nie odważy sie zajrzec do mego ogródka bo sie boi swego PANA
No to ja Ci odpowiem w Twoim stylu
Smok zdreptał Twój ogródek wzdłuż i wszerz i usiłował wyrywać chwasty. Ty jednak twierdzisz, że są piękne i niech rosną sobie dalej...
Dobrze powiedziałas SMOK ZDEPTAŁ mój ogródek bo smok DEPCZE wszystko co świete !!!
Co jest chwastem dla smoka nie znaczy ze chwastem jest .
smok decyduje co DUCH SWIETY sobie życzy a czego nie ?
http://biblia.phorum.pl/index.php