ani_isza napisał(a):
K ja też czekam na odpowiedzi:
ani_isza napisał(a):
K możesz wyjaśnić o czym w-g Ciebie mówią te fragmenty:
Pwt 24:16, Ez. 18:20, Jana 8:24.34, Rzym. 7:9-11, Ef. 2:1 Oraz czym jest w-g Ciebie grzech a czym jest skażenie? - dodam, że na podstawie definicji biblijnej [rzecz dla mnie jasna].
Czy z jakiejś przyczyny nie jesteś w stanie odpowiedzieć? Jak więc możesz twierdzić, że to właśnie TY wyciągasz poprawne wnioski, skoro nie jesteś w stanie powiedzieć o czym czytasz w wersetach o które Cię pytam?
K napisał(a):
Ani_isza. Jestem w stanie odpowiedzieć. Nie wiem tylko, dlaczego jak gdyby nigdy nic wracasz do dyskusji, z której się wycofałaś. Rozmówca ma prawo pytać, dopóki nie otrzyma odpowiedzi, która ma coś udowodnić. Od ciebie nie otrzymałem tej odpowiedzi. Wycofałaś się z rozmowy.
Ale nie odpowiadasz "K"

NADAL
Czy mam traktować Twoje zmiany tematów pod moim adresem i jakieś prywaty jako odpowiedź nie wprost, że nie wiesz i nie rozumiesz--->
o czym w-g Ciebie mówią te fragmenty:
Pwt 24:16, Ez. 18:20, Jana 8:24.34, Rzym. 7:9-11, Ef. 2:1 Oraz czym jest w-g Ciebie grzech a czym jest skażenie? - dodam, że na podstawie definicji biblijnej [rzecz dla mnie jasna]
Zwłaszcza nie rozumiem jak definiujesz śmierć i skażenie. Nie daj się prosić, wyjaśnij jak to rozumiesz na podstawie Biblii, bo i Poszukiwacz Prawdy Cię o coś pytał, bądź mężczyzną i nie rób scen