Axanna napisał(a):
A ja cos sobie nie przypominam, by pisala kiedykolwiek ze jestes falszywa wierzaca
acha.
Cytuj:
i jakos nie widze z czego mam sie tlumaczyc
pisalam o wyjasnieniu jesli masz cos do mnie, a nie o tlumaczeniu sie.
Cytuj:
- komentarz w nawiasie, ktory ponoc ma byc pelen zlosci
nie pisalam, ze jest pelen zolci, tylko, ze odbieram go jako wrogi i zapytalam czy sie myle?, jesli sie myle, mozesz odpisac, ze sie myle, przeciez.
Cytuj:
po Twojemu adresu i cos tam dawac do zrozumienia innym na Twoj temat?
tu to samo, napisalam swoje wrazenie, byc moze z "wybujalej mojej wyobrazni", a Ty moglas to sprostowac, ze tak nie jest.
Cytuj:
Poza tym ze przedstawiona tu wersia co z Ciebie robi niewinna ofiare jest falszywa wraz z rzucanymi oskarzeniami nie wiem co mam powiedziec.
prawde!, ja nie robie z siebie ofiary tylko chcialam wyjasnic, bo to, ze mnie zwyzywalas od falszywych i inne wyzwiska i to nie jeden raz jest prawda, ale mowisz , ze sobie nie przypominasz to niech bedzie, ze to z mojej wybujalej wyobrazni.
Cytuj:
Nie mam najmniejszej ochoty na kolejne wasnie, czy to z innego forum, czy z z twojej wybujalej wyobrazni
mi tez nie chodzi o wasnie, tylko wyjasnienie, ale ok.
Cytuj:
uwazam ze Smok ma racje, jak chcesz to pisz na priwa.
bo nie napisalam o Tobie zadnej falszywej sugestji 'dajacej innym do myslenia' - w roznicy od Ciebie a propos.
Wyjasnilam dlaczego wole tutaj, ten watek jest takim luznym moim watkiem, wiec ja nie mam nic na przeciwko, ale skoro mowisz, ze to moja wybujala wyobraznia, to w sumie sobie wyjasnilysmy. Ja nie uwazam tak, ale by nie wchodzic w wasnie przyjmuje tak jak mowisz.
Cytuj:
Na pocieszenie powiem ze wedlug mnie naiwna to Ty napewno nie jestes, wiec nie masz co sie przejmowac akurat ta sprawa.
przyjmuje to jako Twoje zdanie. Pocieszyc to mnie nie pocieszylas, bo nadal w kazdym zdaniu wyczuwam wrogosc jakos, ale to byc moze znowu moja wybujala wyobraznia !? Musze sobie wiec z nia radzic. Koniec tematu. Dziekuje.