agnieszkaa napisał(a):
Witam forum ponownie i narazie ozieble. Od wykasowania mojego poprzedniego konta "agnieszkas" nie zagladalam tu, bo sie brzydzilam
No to po co "zajrzałaś"? Co za niekonsekwencja. Ja jak się czegoś brzydzę, to trzymam się z dala.
agnieszkaa napisał(a):
zajrzalam dopiero 2 dni temu najpierw do watku "judeofilia w Kosciele" gdzie bylam zbudowana wypowiedziami Smoka, wiec zajrzalam dalej i zauwazylam plotkarski watek Hardiego, ktory wlasnie skomentowalam, bylam wstrzasnieta postawa nie tylko Hardiego, ale wszystkich wypowiadajacych sie w nim, oprocz ariela,
Raz zbudowana, to znów wstrząśnięta , hmmm .... Nie za dużo emocji? Agnieszko, przeczytałam Twoje najnowsze wpisy - są tak naładowane agresją i pełne chaosu, że trudno z nich zbyt wiele rozumieć. To jest forum dyskusyjne, a nie worek treningowy. Wyładowywanie swoich frustracji w tym miejscu jest całkiem nie na miejscu.
agnieszkaa napisał(a):
Jeszcze pewnie cos tam dopisze, choc pewnie szkoda mojego czasu,
Pewnie tak. Szkoda czasu - i chodzi tu o formę oraz Twój agresywny stosunek do dyskutujących. Wystarczą argumenty; niepotrzebna histeria i zacietrzewienie. Nie wiem, może jesteś bardzo młoda, może hormony. Tak czy siak, ucz się od innych - chociażby od Smoka. Można rozmawiać o wszystkim i korygować innych ale rozmowa to nie boks.