kristina napisał(a):
http://nowyekran.info/...
Chciałbym przez chwilę przy okazji napisać osobiste zdanie ku waszej refleksji na temat stron takich, jak ta powyższa. Oto parę kwiatków znalezionych na szybkiego na powyższej stronie (wytłuszczenie i kolorowanie moje):
Powróciwszy z konferencji obiecała z niezwykłym wzburzeniem w programie telewizyjnym (RTR, program żyda Swanidze „Zierkało”) „wbijać” w głowy rosyjskich uczniów żydowską wersję wojny i „holokaustu” i „walczyć z antysemityzmem”.
Kolejny cud nad cudami wykreowany przez judeomasonów i ich pomagierów
Zamiast tego, jest to mała kadra oligarchów, ludzie tacy jak Soros, Goldman i Sachs. Osoby, które są napędzane przez Mammonizm czyli Kapitalizm, który opiera się na handlu/wymianie, w przeciwieństwie do produkcji. Mamoniści są zainteresowani pogonią za mamona (bogactwem) wyłącznie dla samej mamony.
...
Te, tak zwane „cywilne” i „popularne” rewolty, maja co najmniej jeden wspólny mianownik. Próbują zdestabilizować reżimy, które sprzeciwiają się ZIO-conom (syjonistom) jak również Mamonickiemu (czyt. Żydowskiemu/a303) Porządku Światowego… .”
Sytuacja w Europie wg Protokołów Mędrców Syjonu
Coraz częściej widzę linkowanie przez dzieci Boże do jakichś artykułów na rożne tematy znajdujących się na takich stronach, jak powyższa, które są rzekomo "niezależnymi mediami", czyli mają się za niezależne od tego "zakłamanego systemu", od mediów będących rzekomo pod wpływem "tych z góry", czyli tych spiskujących. Wierzący linkują np. na strony jak wolna-polska.pl i jej podobne. Często nie zdają sobie sprawy, ile kłopotu takimi zalinkowanymi "ciekawostkami" mogą narobić. Przykład:
http://wolna-polska.pl/protokoly-medrcow-syjonu Naprawdę bardzo, bardzo często takie strony z "niezależnymi wiadomościami" są prowadzone przez jakichś "bohaterów prawdy" obeznanych w iluminatowomasońskożydowskim spisku, który - jak przecież powszechnie wiadomo -, jest uknuty przez tych "diabelskich syjonistów". Właśnie dlatego to owi obiektywni przecież "obrońcy prawdy" muszą stworzyć portal z niezależnymi, nie skalanymi przez spisek wiadomościami, który "prawdę" ci powie.
Niezależnie, czy ktoś się ze mną zgodzi, czy nie: chciałbym przy tej okazji uwrażliwić, zaapelować do wszystkich dzieci Bożych: przemyślcie poważnie linkowanie na strony zawierające tak skrajnie bezbożne, antysemickie treści! Moim zdaniem najlepiej zostawcie takie "fakty i mity" z boku! Myślę, że z braku wiedzy o przeróżnych ciekawostkach nikomu nic nie zabraknie, a jakże wielką szkodę te linki mogą spowodować, jeśli zacznie się klikać dalej na tej stronie natrafiając na takie natchnione nienawiścią bzdury jak powyższe "Protokoły".
Wiadomo, że "oficjalne" świeckie media zawierają i będą zawierały najróżniejsze bezbożne treści. Może ktoś powie, że i przy nich jest takie samo zagrożenie klikania na przeróżne bzdury i brudy. Ale jakoś nie zauważyłem, żeby przykładowo antysemityzm był tak skrajnie propagowany w tych "oficjalnych" mediach. Być może jest tam więcej innych brudów. Niech każdy sam rozsądzi. To, jak powyżej opisałem, dla przemyślenia, czy się linkowaniem do takich ciekawostek robi naprawdę przysługę.